Rècord a l’escola de neu del comú d’Encamp amb 191 inscrits

L’activitat es desenvoluparà durant onze caps de setmana, més la cloenda final, que coincidirà amb la festa a Grau Roig del Row 

Comentaris

Participants en les activitats d'aquest diumenge.
Participants en les activitats d'aquest diumenge. COMÚ D'ENCAMP

L’escola de neu del comú d’Encamp bat un nou récord de participants, amb un total de 191 infants inscrits, de 5 a 17 anys, que des de gener fins a març podran aprendre una de les tres modalitats d’esquí que ofereix l’escola: esquí alpí, surf de neu i freestyle. Les activitats s’allarguen durant onze caps de setmana.

Les famílies acompanyen els infants al peu del Funicamp o a la  plataforma de Grandvalira al Pas de la Casa, i des d’allà els monitors comencen l’activitat amb cadascun dels grups durant tot el matí. Aquest ha estat el primer cap de setmana de la temporada. L’horari és de les 9 del matí a la 1 del migdia. 

L’escola de neu, s’ha dit, té una durada d’onze caps de setmana, més la cloenda, que coincidirà amb el Festival del Row, tal i com ha explicat la cònsol major, Laura Mas, que ha acompanyat als infants en el primer dia de l’activitat, ahir dissabte. La cònsol major ha recordat que l’escola és una activitat que es duu a terme de de l’any 1999 i que té una valoració excel·lent per part de les famílies.

Mas ha explicat que “és una activitat que té molt bona acollida i valoració per les famílies” i “és una format que agrada moltíssim per viure la neu i aprendre” i ha afegit que  “a més a més a un preu molt assequible per poder donar resposta a tothom”. La cònsol ha agraït la col·laboració de Grandvalira-Saetde i tot l'equip de monitors per la capacitat d'acompanyar i motivar als més petits, especialment els que s'inicien enguany, un total de 19 nascuts el 2018. L'escola de neu compta també amb places disponibles per a infants amb diversitat funcional. 

Comentaris

Trending