El ral·li sorpresa 'Spartan SorpRace' fa les delícies dels participants a Encamp

La missa de Sant Roc i els focs artificials tancaran la programació de la festa major d'aquest 2022

Alguns dels participants al ral·li ambientat en una Spartan Race.
Alguns dels participants al ral·li ambientat en una Spartan Race.

Encamp ha tornat a viure, després de dos anys, una de les activitats habituals, el ral·li sorpresa, que enguany s'ha centrat en una Spartan Race. Les activitats pels més petits i els adults tampoc han faltat en el programa. Demà, darrer dia amb la tradicional missa de Sant Roc i els focs artificials.

La festa major Encamp ha tornat a viure el ral·li sorpresa després de dos anys sense poder-se fer. Enguany s'ha ambientat en una Spartan Race, on els participants han hagut de passar diferents proves. El bon ambient, els riures i passar un temps divertits han estat a l'ordre del dia.

La penúltima jornada, a més, ha tornat a tenir activitats aquàtiques i jocs infantils, el concurs de botifarra i la festa de l'escuma. A la nit, tampoc faltarà la música amb DJ Animal Show i la discomòbil amb DJ Moncho.

Demà, i darrer dia de festa, serà la més solemnes de totes amb la tradicional missa de Sant Roc a l’església de Santa Eulàlia les 12 del migdia. Per concloure la jornada, hi haurà, la sessió de tardeo amb DJ Moncho i els focs artificial, que, a les 22.15 hores, tancaran la celebració d’aquests 2022.

Etiquetes

Comentaris

Trending