Queixes dels usuaris dels Serradells per no poder fer servir la sauna i el jacuzzi

L’espai roman tancat des de l’incendi que va destruir la piscina, tot i que no va afectar directament la zona, i els abonats lamenten que només se’ls explica que s’està pendent de fer obres, sense dir quan estan previstes

La piscina dels Serradells es va obrir al setembre, però encara sense la zona d'aigües.
La piscina dels Serradells es va obrir al setembre, però encara sense la zona d'aigües.

El centre esportiu dels Serradells va recuperar el passat setembre la piscina, destruïda per l’incendi que va patir el 2018. Hi ha una zona de la instal·lació, però, que encara continua tancada: la d’aigües. És a dir, l’espai on hi havia el jacuzzi i les dues saunes -tant masculines com femenines-. Alguns usuaris es mostren molestos per aquesta situació, ja que l’únic que se’ls diu és que s’han de fer obres sense que, per ara, aquestes estiguin programades.

Aquestes dependències dels Serradells estan fora de servei des de l’incendi, tot i que el foc no hi va arribar directament. Un cop reconstruïda la piscina i posada en marxa, el passat setembre, no va passar el mateix amb un espai que també tenia un bon nombre d’usuaris.

I aquests, ara, comencen a estar molestos. Així ho han explicat a Altaveu. No entenen el motiu d’aquest tancament. Accepten que les instal·lacions estaven envellides i que, ja abans de l’incendi, sovint patien avaries de forma habitual, però no veuen lògic que es mantinguin tancades. I més quan les tarifes del centre, en comparació a les anteriors al foc, s’han incrementat de forma notable. Paguen més, però tenen menys serveis, lamenten.

Asseguren que ja són uns quants els abonats que han demanat explicacions als treballadors de la instal·lació. De moment, sense sort. L’única resposta és que tot està pendent de fer obres per remodelar i actualitzar l’espai. Per ara, però, no se’ls dona cap data. I, per això, lamenten que segueixen sense poder fer ús d’un espai que, en certa forma, diferenciava els Serradells d’altres centres esportius públics del país.

Comentaris (9)

Trending