Queixes per l’estat del camí del riu de la capital dies després de la darrera nevada

Els usuaris lamenten que encara hi ha força restes ja de gel, fet que suposa un risc important de caiguda per als usuaris de la via

L'estat del camí.
L'estat del camí.

Les conseqüències de les nevades que va afectar el país ara fa un parell de setmanes encara són visibles a bona part del país. Potser, massa. Un exemple evident és el passeig del riu entre Andorra la Vella i Santa Coloma. Una bona part dels trams de la via, dissenyada per caminar, presenten encara restes de neu -o més aviat- gel. Alguns usuaris lamenten aquesta situació després de tants dies i adverteixen del risc que suposa per als vianants.

La darrera nevada forta a la capital va tenir lloc el 21 de febrer. Des de llavors, per tant, han passat ja varis dies. Per això, els usuaris habituals del passeig es posen les mans al cap per l’estat de la zona. Com es pot comprovar a les imatges que s’han fet arribar a Altaveu, encara hi ha força restes de neu, en molts casos convertida en gel.

Es lamenta especialment que, amb el temps que ha passat, la via presenti aquest panorama. I, sobretot, el risc de caiguda que suposa per als nombrosos usuaris que, gairebé a diari, fan servir el camí.

WhatsApp Image 2023 01 30 at 12.41.59
Neu convertida en gel.

Comentaris (14)

Trending