Queixes per l’avaria ‘continuada’ d’un ascensor del complex dels Serradells

El comú admet que algunes de les instal·lacions comencen a ser obsoletes, pels anys que fa que funcionen i la multitud de serveis que fan, i assegura que es reparen periòdicament encara que per ara no es preveu una actuació de renovació total

Una imatge de l'ascensor i l'avís que està fora de servei.
Una imatge de l'ascensor i l'avís que està fora de servei. arxiu

Usuaris del complex dels Serradells lamenten que des de fa ben bé tres setmanes o més, un dels ascensors que connecten la zona del vestíbul amb la guarderia no funciona. Asseguren que la situació està generant cert malestar i esperen que la situació es resolgui ben aviat, perquè, diuen “ja fa massa temps que dura”. Es resoldrà, això és segur. Però no hi ha garanties infinites que més aviat que tard la falla torni a aparèixer, asseguren fonts comunals, que expliquen que estan al corrent de la situació i hi posen el remei que poden.

En efecte, l’empresa especialitzada en el manteniment de l’ascensor està avisada que cal que actuï i com abans millor. Però de moment la intervenció no s’ha pogut fer. Segons les fonts comunals, no hi ha una avaria permanent però sí que esporàdicament l’elevador falla producte de dos motius essencials: l’un, que ja fa tres lustres ben bé que l’ascensor va ser instal·lat i, l’altre, que té un ús molt intensiu.

Les fonts comunals consultades han afirmat que es van fent les reparacions puntuals necessàries per mirar que l’elevador vagi funcionant i que no es preveu, per ara, una renovació integral de l’equipament, que potser seria necessària vist l’estat de la maquinària i els problemes que esporàdicament va donant. Com a mínim, dita inversió de manteniment no està pressupostada.

Comentaris (6)

Trending