Una quarantena d’activitats esportives per al nou curs a Andorra la Vella

El termini per a inscriure’s s’inicia el dimecres, 1 de setembre, i es podran formalitzar als clubs i al Centre Esportiu dels Serradells

Cartell de les activitats esportives d'Andorra la Vella
Cartell de les activitats esportives d'Andorra la Vella

El curs 2021-2022 de les activitats esportives d’Andorra la Vella ofereix una quarantena d’activitats de disciplines diferents per a infants, joves, adults i sèniors. El seu inici coincidirà amb l’arrencada del curs escolar, i el termini per a les inscripcions s’obre demà, dimecres 1 de setembre. Es podran formalitzar als mateixos clubs que hi participen i al Centre Esportiu dels Serradells.

El nou curs proposa tota mena d’esports col·lectius i individuals, des de bàsquet, futbol, rugbi o hoquei, fins a arts marcials, natació, atletisme, pàdel, patinatge sobre rodes, ball, ‘fitness’, gimnàstica artística, boxa, ioga o ciclisme. Per a la gent gran, a més de les activitats presencials, es dona com a novetat l’opció de fer classes dirigides de gimnàstica des de casa seguint les activitats que s’ofereixen de manera virtual.

El programa d’activitats es duu a terme mitjançant la col·laboració de les 45 entitats esportives d’Andorra la Vella. El curs passat van registrar una mitjana de 1.500 usuaris setmanals, comptant les escoles esportives, activitats per a joves, adults i sèniors.

Etiquetes

Comentaris

Trending