El PS traslladarà a la sessió de comú els neguits ciutadans sobre la nòria i el Poblet de Nadal

Ha presentat dues preguntes que s'han d'incloure en un ordre del dia amb el pressupost de la corporació d'Andorra la Vella

Els consellers del PS al comú d'Andorra la Vella.
Els consellers del PS al comú d'Andorra la Vella. PS

El Partit Socialdemòcrata + Independents d’Andorra la Vella ha presentat dues preguntes per a què s’incloguin en l’ordre del dia del consell de comú que s’ha de celebrar aquest dijous. Estan relacionades amb el Poblet de Nadal i els costos associats que els han fet arribar diversos ciutadans a través del canal de WhatsApp amb el número 64 91 64.

Els consellers sol·liciten la informació detallada de totes les partides relacionades amb el Nadal 2020 i poder-la tractar al punt de precs i preguntes La segona pregunta es relaciona més directament amb la nòria -roda de fira-. Des de PS+Independents d’Andorra la Vella es va fer una demanda d’informació el 27 d’octubre, i es va reiterar al novembre. Com que a dia d’avui no han rebut una resposta, han optat per entrar les preguntes a la sessió de comú.

En aquest punt, lamenten que després de dos mesos encara no s’hagi obtingut resposta. Concretament es demana pels motius que han dut a escollir aquest giny i els informes que justifiquin la decisió; el contracte amb l’empresa; l’informe pertinent a nivell d’idoneïtat i d’avaluació de riscos; l’assegurança; el cost total per part del comú; i els altres pressupostos sol·licitats, vist que es tracta d’una adjudicació directa i segons la Llei de finances públiques cal haver demanat un mínim de tres pressupostos, entre d’altres qüestions.

L’ordre del dia de la sessió compta amb 22 punts. Un dels més destacats és el pressupost per al 2021, al qual, malgrat que la cònsol major es va comprometre en el seu dia a fer partícips els membres de la minoria i a escoltar les seves aportacions, els consellers socialdemòcrates no han pogut fer propostes. El conseller Sergi González afegeix que les poques propostes que s’han pogut fer en el treball de les comissions no s’han recollit en el projecte.

Etiquetes

Comentaris

Trending