PS SDP + expressa el seu rebuig a la “colossal” promoció que es vol construir a Arinsal

Els candidats tant parroquials com nacionals de les dues formacions han signat la campanya de Change.org i remarquen el suport als veïns que s’oposen al projecte urbanístic

Comentaris

El terreny on es vol construir la promoció urbanística.
El terreny on es vol construir la promoció urbanística.

PS SDP + ha volgut mostrar el seu “suport” a la plataforma veïnal que s’oposa a un ambiciós projecte immobiliari que es vol construir a Arinsal. Els dos candidats de la formació a la territorial massenenca, Michel Moliné i Francesc Lizama, s’han mostrat contraris a una edificació “tan colossal” i alerten que pot provocar seriosos problemes al poble. Entre ells, “col·lapse demogràfic, de recursos i circulatori”.

Davant la denúncia feta pública pels veïns, l’aliança socialdemòcrata ha fet públic un comunicat on s’indica que els candidats de la llista parroquial, liderada per Moliné i Lizama, es posen al costat dels veïns i en contra del projecte de construir “un parc immobiliari de 32.000 metres quadrats al centre del poble”. Així, consideren que “Arinsal no pot permetre que es faci una construcció tan colossal com aquesta, ja no només pels impactes mediambientals que comporta, sinó també pel col·lapse demogràfic, de recursos i circulatori que suposa per al poble i la necessitat de destinar-hi més serveis comunals”.

Mar Egea i Cyril Despres durant la roda de premsa d'aquest dijous a Arinsal.

Relacionat

Els veïns d’Arinsal denuncien deficiències en el projecte que es vol fer al costat del telecabina

Des de les dues formacions que concorren en coalició a les eleccions s’ha volgut denunciar “la manca de planificació i la mala gestió” tant del comú com el Govern. Especialment pel fet que la promotora va presentar el pla parcial dies abans de l’entrada en vigor de la moratòria. Ara, lamenten, “la  corporació comunal no pot aturar-ho legalment”.

Des de PS SDP + s’ha explicat que tant els membres de la llista nacional com els candidats massanencs han expressat el seu suport explícit a la plataforma veïnal. Així, tots ells han signat la campanya s’ha creat a la plataforma Change.org per “aturar el creixement desmesurat i sense sentit que s’està produint al poble”.

Comentaris (3)

Trending