PS+Independents d’Encamp demana al comú explicacions sobre Prada de Moles i el Futbol Club Andorra

Els consellers socialdemòcrates han entrat una bateria de preguntes per a que es responguin a la propera sessió del consell comunal, que se celebrarà demà, 24 de juny

Els consellers de l'oposició del comú d'Encamp a una sessió anterior del consell comunal.
Els consellers de l'oposició del comú d'Encamp a una sessió anterior del consell comunal.

Els consellers del Partit  Socialdemòcrata + Independents d’Encamp han sol·licitat al comú explicacions sobre les informacions que apunten a que el Futbol Club Andorra passarà a jugar a Andorra la Vella la propera temporada. La formació ha traslladat una bateria de preguntes al respecte perquè es donin les respostes pertinents a la pròxima sessió del Consell de Comú.

“No sabem si s’han de fer obres a  Prada de Moles, si començaran aviat, quant de temps duraran. Tampoc sabem el que passarà amb el Futbol Club Encamp, on es podrà anar a entrenar”, comenta el conseller, Enric Riba. Aquestes són algunes de les preguntes que firma Riba i que venen a demanar que s’expliquin totes les dades sobre el trasllat del Futbol Club Andorra a la capital i si és per les obres a la instal·lació acampanada de Prada de Moles.

Així mateix, Riba qüestiona si s’ha previst l’afectació que puguin tenir els suposats treballs per a la resta d’usuaris, i si aquests, com el Futbol Club d’Encamp, tindran un altre indret per a poder entrenar. A més, el conseller qüestiona pel fet que no hagin rebut cap informació al respecte a les comissions.

Etiquetes

Comentaris

Trending