Les propostes vinculades al medi ambient centren el 14è consell d'infants de Sant Julià

Majoral dona valor a les demandes dels petits que són "problemes reals de carrer que a vegades des del consistori passem per sobre”

Comentaris

El cònsol major i menor de Sant Julià de Lòria amb els infants participants en la sessió.
El cònsol major i menor de Sant Julià de Lòria amb els infants participants en la sessió.

El 14è Consell d'Infants de Sant Julià de Lòria ha mostrat la preocupació dels nens i nenes pel medi ambient i és que gran part de les propostes estan vinculades en aquest àmbit, com més zones verdes o una màquina de reciclatge. A més també s'han fet entrega del concurs d'embelliment de balcons que era una proposta dels infants.

La cura pel medi ambient, l'embelliment de la parròquia, l'arranjament d'algunes fonts malmeses, un cinema, una màquina de reciclar plàstics o disposar de més zones verdes han estat algunes de les propostes del 14è Consell d'Infants de Sant Julià de Lòria, celebrat aquest matí. Una sessió que ha tornat després de dos anys i que la Covid ha obligat a suspendre.

De fet, el cònsol major lauredià, Josep Majoral, ha posat en relleu que “les demandes que ens fan són per posar solució a problemes reals de carrer que a vegades des del consistori passem per sobre”, així com que “és una generació que puja mostrant molta sensibilitat a la qüestió del medi ambient”.

S’ha aprofitat aquesta sessió per lliurar els tres premis del concurs d'embelliment de balcons que justament havien proposat des del concurs d'infants i que es va clausurar diumenge.

Comentaris

Trending