Proposta per fer una font al costat de l’accés principal al Madriu

El conseller de Demòcrates al comú d’Escaldes-Engordany, Jordi Vilanova, ha fet arribar la idea a Capesa que la recull amb bons ulls i la considera factible sense gaires dificultats

Un dels cartells d'accés a la vall del Madriu.
Un dels cartells d'accés a la vall del Madriu.

Capesa avaluarà la possibilitat d’instal·lar una font d’aigua potable al costat del principal punt d’entrada a la vall del Madriu. La proposta ha arribat a la companyia a través del conseller de la minoria demòcrata al comú d’Escaldes-Engordany, Jordi Vilanova, i es considera tant positiva com assumible. Segons el director, Edurard López-Mirmi, el tema es valorarà en el pròxim consell d’administració, però entén que no hi hauria d’haver cap problema per tirar el projecte endavant.

Vilanova va fer arribar la idea ara fa uns dies al màxim responsable de Capesa. Al seu entendre, l’actuació tindria més d’un sentit. Per un costat, “seguir posant en valor la vall del Madriu”. D’aquesta forma, “es reforçaria l’entrada amb un nou element, a banda de les lletres”. També “es remarcaria que som la parròquia de l’aigua”.

I, lògicament, la construcció de la font tindria un altre punt clau: la seva utilitat. “Són moltes les persones que passen per la zona i un punt d’aigua és agraït”, recorda Vilanova. D’aquesta forma, es donaria servei als excursionistes i esportistes que passen per la zona.

Des de Capesa, López-Mirmi ha recollit el guant, ja que considera que “és una gran idea; hi puja molta grent i seria molt útil”. A banda, apunta que no seria complicat de tirar endavant. “Ja tenim canonades amb aigua tractada i potable a la zona. Per tant, és factible. Ho he mirat amb el meu encarregat i també m’ha dit que és relativament senzilla”, comenta el director de la companyia escaldenca.

De fet, des de la societat gestora de la xarxa d’aigua es pensa, fins i tot, que es pot anar una mica més enllà. “Es podria fer un petit concurs d’idees perquè la gent proposés el disseny; buscar alguna casa amb cara i ulls, maca, sense pretensions. Vestir-la una mica”, ha comentat López Mirmi.

Comentaris (4)

Trending