La propietat de l’espai ple de brossa a Can Diumenge fa dissabte

Els titulars de la parcel·la haurien al·legat davant el comú que la persona que s’encarregava de tenir cura del terreny havia finat i per això ningú se n’ocupava darrerament

La parcel·la ja netejada.
La parcel·la ja netejada.

La propietat de la parcel·la de Can Diumenge que des de fa temps estava plena de brutícia, inclòs restes d’animals ja fins i tot mig dissecats, es va comprometre davant el comú d’Escaldes fa un parell de dies a fer neteja “el més aviat possible”. Vist l’estat de tot plegat i de la repercussió de les queixes dels veïns, finalment s’ha fet dissabte. Mai millor dit. Aquest dissabte s’ha procedit a retirar tota la brutícia que hi havia.

L’espai és privat i sobre ell l’administració, més enllà de comminar la propietat a posar fil a l’agulla, poca cosa més hi podien fer. Els titulars del terreny haurien justificat el pèssim i deplorable estat de la parcel·la tot al·legant que la persona que durant molt temps n’havia tingut cura hauria traspassat fa uns quants mesos i des de llavors ningú se n’havia ocupat. Les fonts consultades no han concretat si això també hauria repercutit sobre la situació dels animals que hi havia hagut en aquella zona a mode de tancat.

Una imatge del munt de deixalles que hi ha a la parcel·la.

Relacionat

Can Diumenge exigeix que es faci dissabte

Veïns de la zona es va queixar fa pocs dies de l’estat que presentava el terreny, podent ser fins i tot focus de problemes de salubritat. Durant el confinament total que hi va haver la primavera de l’any passat, el mateix espai va ser també producte de crítica per l’estat que presentaven els animals que hi havia al recinte, especialment aus, i alguna que altre gos, que pràcticament no rebien ni tan sols alimentació. Finalment s’ha fet neteja i s’ha comunicat la situació al comú.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending