Prop d’un miler de persones fan servir el Funicamp el dia de Meritxell

Aquest cap de setmana serà l’últim de la temporada d’estiu que el giny estarà en funcionament

Una imatge del Funicamp en funcionament.
Una imatge del Funicamp en funcionament.

Un miler de persones van fer servir el Funicamp durant el dia de Meritxell, jornada durant la qual ha estat obert a tot el públic de forma gratuïta. El giny tanca portes aquest diumenge i acaba així la temporada d’estiu.

El Funicamp finalitza la temporada d'estiu aquest diumenge 12 de setembre i tancarà les portes fins que s'iniciï de nou la temporada d'hivern, informa aquest divendres el comú d’Encamp. Aquest serà l'últim cap de setmana en què el giny estarà en funcionament amb el seu horari habitual de 10 del matí a 5 de la tarda.

Cal destacar que durant el dia de Meritxell d'aquest any el Funicamp ha estat obert a tot el públic de forma gratuïta. Al llarg d'aquesta jornada el giny ha acollit prop d'un miler de persones.

El Funicamp a la seva sortida del centre d'Encamp

Relacionat

El Funicamp serà gratuït per celebrar Meritxell

El Funicamp es va posar en marxa el 3 de juliol perquè els residents i visitants poguessin gaudir del diferents atractius que ofereix la muntanya encampadana a través del Funicamp, i com a novetat d'enguany la visita al recent reconstruït orri d'Encenrera. Durant aquest període estival, els usuaris han pogut combinar el seu ascens amb vies ferrades, rutes de senderisme, excursions amb autobús 4x4 i les rutes BTT. A més, hi ha hagut l'oferta de restauració a Pessons i Solanelles.

Mercat d’estiu

Aquest cap de setmana també tindrà lloc el darrer dels mercats d'estiu a la plaça, parades d'artesania i comerç local que omplirà la plaça de Sant Miquel i els carrers dels voltants i que comptarà amb dues actuacions musicals de grups andorrans, aquest divendres a les 19 hores, de Black Thursday, i dissabte a les 19 hores de Punkers Love The 80s.

Etiquetes

Comentaris

Trending