Prop de 300 infants assisteixen al concert de la festa de cloenda del consell d’infants 2020-2021

La cantautora catalana Suu ha ofert un concert al pavelló de l’Estadi Comunal Joan Samarra Vila als alumnes de 5è curs dels sis centres educatius de la parròquia que han participat en el treball d’aquest curs

Els joves gaudint amb l'actuació.
Els joves gaudint amb l'actuació. tony lara / comú d'andorra la vella

El pavelló de l’Estadi Comunal Joan Samarra Vila ha estat aquesta tarda l’epicentre de la festa de cloenda de la cinquena edició del Consell d’Infants. Prop de 300 infants, alumnes de cinquè curs dels sis centres educatius de la parròquia, han assistit al concert de la cantautora catalana SUU organitzat pel comú per posar el punt final al consell d’Infants d’aquest curs durant el qual han treballat i debatut projectes per millorar la parròquia.

Suu, nom artístic de Susanna Ventura, guanyadora entre d’altres d’un Premi Enderrock com a millor artista revelació i molt popular entre el públic jove i adolescent, ha presentat a Andorra la Vella els temes dels seus dos discos, Natural i Ventura.

La d’avui és una de les activitats lúdiques i gratuïtes que el comú organitza especialment per al públic infantil. El proper 24 de juny, per la Festa del Poble, se li sumarà el concert del raper català Lildami (a la plaça del Poble, a les 18 h) i, de nou, el tobogan d’aigua de grans dimensions al carrer Doctor Vilanova que ja es va instal·lar fa un parell d’edicions per oferir una proposta refrescant i divertida a la canalla durant aquesta jornada festiva.

Etiquetes

Comentaris

Trending