Un procés participatiu decidirà després de l‘estiu l’embelliment de Sant Julià

El comú vol que els lauredians decideixin com volen la parròquia, i el cònsol major Josep Majoral preveu "una remodelació important"

Comentaris

La font dels Cóms, a Sant Julià de Lòria.
La font dels Cóms, a Sant Julià de Lòria. ARXIU

El comú de Sant Julià de Lòria posarà en marxa després de l'estiu un procés participatiu per tal que la població decideixi com vol embellir la parròquia. Serà el segon procés després del que es va fer per construir un parc infantil al Camp de Perot i s'emmarca en el programa electoral de la majoria. El cònsol major, Josep Majoral creu que s'haurà d'executar per fases  i no tot de cop "ja que serà una remodelació important".

L'objectiu del comú és que la participació sigui molt alta perquè els veïns decideixen com volen la parròquia amb el lema 'Sant Julià, posa't guapa'. Majoral afirma que vol complir amb el seu programa electoral donant la veu als lauredians.

L'embelliment de la parròquia ha estat el tema que ha tractat aquest curs el Consell d'Infants lauredià. L’ens escolar ha instat el comú a posar en marxa el Concurs de Balcons, una iniciativa que té com a objectiu premiar les millors fotografies que es publiquin a Instagram de balcons i finestres de la parròquia amb plantes, flors i guarniments florals.  El concurs vol fomentar el verd urbà i conscienciar la població laurediana que gaudir d'una vila bonica és cosa de tots.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending