Primer usuari amb cadira de rodes al bus a la demanda d’Escaldes-Engordany

Ha utilitzat el primer vehicle amb les característiques necessàries per poder facilitar l’accés a les persones amb mobilitat reduïda que s’inclou a la flota

Comentaris

El primer usuari del bus a la demanda adaptat d'Escaldes
El primer usuari del bus a la demanda adaptat d'Escaldes

Fa unes setmanes es va anunciar que s’incorporava a Escaldes-Engordany un vehicle adaptat a les persones amb mobilitat reduïda, especialment aquells amb cadira de rodes. Aquest autobús, que forma part de la flota dels busos a la demanda, ja està operatiu i, de fet, ja ha rebut el seu primer usuari.

S’ha tractat d’un turista polonès, que ha sol·licitat el servei per desplaçar-se a la zona d’Engolasters. Des del comú afirmen que tant el trajecte com l’operativa d’accés han estat un èxit. El vehicle compta amb les estructures adients, com la rampa, la plataforma i l’espai, que han permès al viatger entrar, acomodar-se amb seguretat i sortir-ne amb cadira de rodes sense problema.

Per utilitzar aquest servei de vehicle adaptat, cal fer la gestió de la reserva imprescindiblement per telèfon, a través del Call Center, al número 775 577. Els horaris del EE-Bus a la Demanda són de dilluns a divendres, de 7 h a 22 h i els caps de setmana i festius de 9 h a 22 h.

Comentaris

Trending