Primer apropament entre entitats per a donar-li sortida al Casamanya

Com es va anunciar fa gairebé un mes, ja s’han reunit el comú d’Ordino, quart, el Govern i el Consell General per parlar-ne plegats sobre el futur de l’emblemàtic hotel de la parròquia

L'hotel Casamanya.
L'hotel Casamanya. Altaveu

Ja s’ha donat un primer encontre, un apropament entre el comú d’Ordino, el quart, el Govern i el Consell General per parlar-ne sobre el futur i aprofitament del Casamanya. La reunió, que es va anunciar fa un mes en l’anterior sessió de consell de comú, s’ha donat en les darreres setmanes i ha servit per posar sobre la taula les primeres impressions sobre l’emblemàtic hotel.

Aquesta primera trobada ha sigut també un primer apropament de visions i expectatives. No s’ha arribat a cap decisió ferma sobre el Casamanya, sinó que ha servit per exposar la problemàtica i la situació en què es troba l’edifici d’Ordino i que ja fa temps que ronda entre múltiples possibilitats. “Tothom volem trobar una sortida”, ha apuntat la cònsol menor, Eva Choy.


Una imatge de l'antic Hotel Casamanya.

Relacionat

Reunió entre comú, quart, Govern i Consell General pel futur del Casamanya

Però, per molt d’ànim que es tingui, és complicat arribar a un punt en comú en una primera reunió. Per aquest motiu, Choy ha afirmat que s’emplaçaran altres trobades, “ha sigut una primera trobada d’un equip de treball”. De moment, no es té data fixada per a un pròxim encontre, “des del quart han de parlar amb els equips tècnics per poder especificar més coses per a la propera”.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending