La Poste i Correos d’Encamp retornen a les oficines de l’avinguda François Mitterrand

L'horari d'atenció al públic continuarà sent el mateix de 9:30 a 11 hores en el cas espanyol i de 9:00 a 12:00 en el francès

L'anunci que ha fet el Comú aquest matí a través de les xarxes socials.
L'anunci que ha fet el Comú aquest matí a través de les xarxes socials.

Correos i la Poste deixen l'edifici de la casa comuna de la parròquia encampadana per tornar al seu emplaçament original. Després que la primera fase d'obres hagi finalitzat, els serveis postals d'Espanya i França tornen a l'avinguda François Mitterrand, des d'on continuaran oferint la seva atenció al públic amb el mateix horari.

Han acabat les obres de remodelació, embelliment i millora de l’eficiència energètica de l’edifici de l’antiga casa comuna i, per tant, la Poste i Correos d’Encamp poden tornar al seu antic emplaçament a l’avinguda François Mitterrand, des d’on s’oferirà el servei a partir de demà 21 de juliol. Així ho han indicat aquest matí des de la corporació a través de les xarxes socials per donar a conèixer el canvi d'emplaçament.

Una vegada finalitzat el trasllat, que s'està realitzant el dia d’avui i pel qual no s'està oferint atenció en aquest àmbit, l’horari d’atenció al públic continuarà sent el mateix que habitualment, és a dir, de 9:30 a 11 hores en el cas de Correos i de 9:00 a 12:00 hores en el cas de La Poste de dilluns a divendres.

 

 

Etiquetes

Comentaris

Trending