Portes obertes a la Capsa amb un homenatge pòstum a Rosa Mari Rosell

Els diferents tallers que s’han proposat són plàstica, teatre, creació tèxtil i light painting

Cartell de l'exposició homenatge a Rosa Mari Rosell
Cartell de l'exposició homenatge a Rosa Mari Rosell

Els actes de la Jornada de Portes Obertes que organitza La Capsa, Espais de creació se centraran en l’homenatge pòstum a l’exalumna Rosa Mari Rosell i tindrà lloc el dissabte, 25 de setembre. La mostra retrospectiva ‘Rosamor, l’Art d’una vida’ s’inaugurarà a les 18:30 h i es podrà visitar fins el 16 d’octubre, a l’edifici sociocultural L’Estudi, de dilluns a divendres de 9 a 20 h i dissabtes, de 9 a 13 h.

La Capsa obrirà les portes a les 10:30 h amb un taller de plàstica per a infants de cinc a vuit anys, impartit per l’artista Emma Regada, de creació de figures amb goma eva. A les 12 h Girasol Blanco proposa una activitat de mímica per tots els públics, que es farà a la sala La Buna.

Per completar el dia, el fotògraf Jean Luc Herbert introduirà el light painting, per a joves a partir de 16 anys. Per últim, La Capsa organitza un taller tèxtil per reciclar la roba en desús que porta per títol ‘Crear amb residu tèxtil’, a càrrec de La Tendeta. L’aforament als quatre talles i a la inauguració està limitat i caldrà fer reserva prèvia al telèfon 324 558.

Etiquetes

Comentaris

Trending