El pont tibetà rep prop de 1.300 visites en els cinc primers dies d’obertura

La mitjana d’usuaris diaris ha estat de 353, sent diumenge el dia amb més afluència amb 770 persones, mentre que el Mirador del Roc del Quer n’ha rebut 788

Visitants al pont tibetà
Visitants al pont tibetà Comú de Canillo

El pont tibetà ha rebut 1.285 visitants des del dijous 27 d’abril al dilluns 1 de maig, és a dir durant els cinc primers dies d’activitat de la segona temporada. Segons explica el comú, la mitjana d’usuaris ha estat d’uns 353 diaris. El dia amb més afluència va ser diumenge amb 770, mentre que el Mirador del Roc del Quer ha registrat prop de 800 visites.

El pont de l’1 de maig ha servit per agafar rodatge en l’estrena de la segona temporada de la passarel·la tibetana i el balanç és força positiu amb 1.285 visitants durant els cinc primers dies. El comú canillenc explica que diumenge 30 d’abril va ser el que més afluència va registrar amb 770 usuaris, una xifra molt similar a les d’un dia de temporada alta de l’estiu passat. Si fem una mitjana dels primers dies d’obertura es situa en 353 persones. L’objectiu és assolir els 100.000 visitants de l’any passat i arribar a facturar 1,4 milions d’euros.

Per la seva part, el Mirador del Roc del Quer, que ja obre diàriament i ha tornat a ser de pagament, ha tingut durant aquests dies 788 visites. L’origen dels visitants ha estat majoritàriament de proximitat.

Comentaris (2)

Trending