El pont tibetà reobre aquest dijous amb l’objectiu de tornar a superar els 100.000 visitants

El comú de Canillo realitzarà una campanya de comunicació al sud de França per incrementar la presència dels turistes gals i les entrades tant per a la passarel·la com per al Mirador del Roc del Quer ja estan a la venda

Comentaris

El pont tibetà de Canillo
El pont tibetà de Canillo Comú de Canillo

El comú de Canillo enceta la segona temporada del Pont Tibetà aquest dijous 27 d’abril, just abans del pont de l’1 de maig i s’allargarà fins al novembre, sempre que les condicions meteorològiques ho permetin. L’objectiu és tornar a superar els 100.000 visitants del 2022 i s’ha previst fer una campanya de comunicació al sud de França, tenint en compte que en la primera edició només hi van accedir un 7% de francesos.

Els visitants que acudeixin a Andorra pel pont de l’1 de maig podran gaudir del pont tibetà i també del Mirador del Roc del Quer. El comú de Canillo obre l’atracció turística el pròxim dijous i la temporada s’allargarà fins al novembre. Precisament, la passarel·la de 603 metres de longitud espera igualar la xifra de visitants de la primera edició amb més de 100.000 visitants. Un dels reptes de la corporació era augmentar la presència del públic gal i, per aquest motiu, durà una campanya de comunicació al sud de França.

Les entrades per accedir al pont tibetà i al Mirador del Roc del Quer ja es poden comprar a través del web www.ponttibetacanillo.com o a l’Oficina de Turisme. Pel que fa a les tarifes, l’entrada individual per accedir a la passarel·la té un preu de 13 euros, mentre que la tarifa pels menors fins a 12 anys o residents és de 10 euros. Per la seva part, l’entrada individual al Mirador del Roc del Quer té un cost de 5 euros, i de 4 euros pels menors fins a 12 anys. Les tarifes del paquet que inclou l’accés al pont i el Roc del Quer son de 15,50 euros l’entrada individual, i 12,50 euros pels menors fins a 12 anys. Tant el pont com el mirador són gratuïts pels infants menors de 5 anys.

Pel que fa a l’accés, segons s’explica en un comunicat, únicament es podrà arribar a la passarel·la tibetana amb el servei de bus, ja que no hi ha aparcament a la zona. En temporada alta s’habilitaran tres busos de 55 places, en temporada mitjana dos busos de 55 places, i en temporada baixa dos de 40 places. La parada del bus s’ubicarà a la carretera general (entrada de Canillo sentit Nord) i la freqüència de pas serà d’entre 20 i 30 minuts.

Les instal·lacions obriran a les 10 hores i tindran diferents horaris de tancament segons els segments de temporada diferenciats en baixa, mitjana o alta. Uns horaris de tancament que aniran de les 15 h a les 21 h, en funció del període. El pont romandrà tancat de dilluns a dijous durant el mes de maig (excepte l’1 de maig), a causa de les obres al camí de l’Armiana per condicionar el pas de l’electricitat, la xarxa de sanejament i l’aigua. En aquest sentit, el comú de Canillo instal·larà la pròxima temporada una caseta per oferir diversos serveis al Pont Tibetà com ara un punt d’informació i venda de marxandatge, restauració lleugera i lavabos.

Comentaris

Trending