Una pista de bàsquet i una zona de cal·listènia completaran el complex de Santa Caterina

El comú de la Massana destinarà 650.000 euros a la segona fase de la reforma de l’espai, que ha tingut una molt bona acollida amb el camp de futbol i l’ ‘skate park’

El camp de futbol que forma part de la primera fase, ja completada, del recinte de Santa Caterina.
El camp de futbol que forma part de la primera fase, ja completada, del recinte de Santa Caterina. comú de la massana

Una pista de bàsquet i una zona de cal·listènia -planerament, un conjunt d’aparells amb essencialment barres per poder fer exercicis físics- seran els principals elements de la segona fase de la reforma integral de Santa Caterina, que també disposarà d’una zona enjardinada perquè els joves i no tan joves hi puguin reposar i relaxar-se. El comú de la Massana destinarà 650.000 euros a aquesta fase del complex, que ha de dotar d’un espai on hi puguin fer estada els joves d’entre 13-14 anys i 18 o més.

El recinte ha de contribuir a fomentar la convivència entre diverses generacions de ciutadans de la parròquia. I, especialment, entre els més joves. Com ha afirmat el conseller d’Educació, Joventut i Esports, Kevin Poulet, durant la sessió de consell de comú d’aquest matí, la primera fase del projecte ha tingut una gran acollida entre els jovent, que totes les tardes i els caps de setmana omplen el parc juvenil, que compta de moment amb un campet de futbol i una zona d’‘skate park’, separada entre un espai d’iniciació i un altre de més tècnic.

“Serà un canvi radical de la zona de Santa Caterina per convertir-la íntegrament en el punt de trobada i diversió dels joves de la Massana, fomentant la pràctica de l’esport i creant zones de convivència”, afirma Poulet. La segona fase tindrà un cost aproximat d’uns 650.000 euros, com s’ha dit. En la sessió d’avui se n’ha fet l’adjudicació i el projecte estarà enllestit de cara a la tardor.

Comentaris (1)

Trending