Les piscines del Complex d’Encamp estaran tancades des de juliol fins a l’octubre

S’han de fer obres de millora a les instal·lacions i, en aquesta ocasió, els usuaris no podran anar gratuïtament a altres centres comunals, ja que només se’ls ofereix un descompte del 50% en l’entrada de dia

Piscina del Poliesportiu d'Encamp.
Piscina del Poliesportiu d'Encamp. ARXIU

Les piscines del Complex Esportiu d’Encamp romandran tancades durant tot l’estiu. Gairebé tres mesos. El motiu? Les obres de millora que s’han de fer en aquest temps. A diferència d’ocasions anteriors, els usuaris no podran anar de forma gratuïta a altres instal·lacions comunals. Només disposaran d’un descompte del 50% en les entrades de dia. Sí que podran accedir sense cap cost a la descoberta de la Mola, que obre aquest cap de setmana i a la del Pas de la Casa.

El tancament afectarà a tota la zona aquàtica del Complex. Així doncs no es podrà utilitzar ni la piscina gran ni la lúdica ni, tampoc, el solàrium. Començarà el dissabte 3 de juliol i s’allargarà fins al 3 d’octubre. Per tant, tres mesos, sempre que les obres es desenvolupin en els terminis previstos.

A diferència del que havia succeït en anteriors ocasions, no s’ha previst cap acord que permeti als usuaris de les instal·lacions poder anar de forma gratuïta a altres piscines comunals. A aquests se’ls donarà dues opcions, ja que, s’assegura, “la voluntat és que la parada tècnica sigui compensada econòmicament als usuaris”. Per una banda, podran deixar l’abonament en suspens i reactivar-lo un cop s’obri de nou la zona aquàtica. Per tant, la durada s’allargarà tres mesos.

Per l’altra, podran continuar amb el carnet actiu. A canvi podran anar a centres comunals, però pagant l’entrada diària d’aquestes instal·lacions amb un descompte del 50%. Sí que podran accedir gratuïtament a la del Pas de la Casa, que de fet ja està inclosa en l’abonament, i en la d’estiu de la Mola, que justament obre aquest dissabte i fins al 5 de setembre.

Més aforament i horaris al gimnàs

Per altra banda, la millora de la situació sanitària ha permès relaxar alguna de les mesures de seguretat sanitària aplicades a les sales de musculació i gimnasos de les instal·lacions esportives d’Encamp i del Pas de la Casa. Així, s’amplia l’aforament de les sales (de 15 a 30 places en el primer cas i de 8 a 12 en el segon). A banda, cada usuari podrà demanar dues hores al dia i no una com fins ara.

Etiquetes

Comentaris

Trending