La passarel·la tibetana de Canillo es fa a França i inclou una plataforma de salt en corda elàstica

La comanda és de 410.000 euros i els treballs de construcció van començar aquest hivern a la població de Mazamet, al Tarn

Treballs de construcció de la passarel·la a Mazamet.
Treballs de construcció de la passarel·la a Mazamet. CABROL

L'empresa cooperativa Cabrol de Mazamet (Tarn) construeix des d'aquest hivern la passarel·la tibetana de la Vall del Riu a Canillo, que serà la més llarga del món amb 580 metres de llargada. Aquesta mateixa empresa ja n'ha construit una altra de 140 metres de llargada a Mazamet. Al mig de la passarel·la hi haurà una plataforma de salt en corda elàstica. Entrarà en funcionament l'any vinent.

 

 

El director general de Cabrol, Christian Vertadier ha declarat a France 3 que "la construcció d'aquesta passarel·la permetrà donar visibilitat a la nostra empresa". L'encàrrec ha estat un baló d'oxígen per a l'empresa que passava per dificultats a causa de la pandèmia. La construcció suposa tot un repte, especialment per tenir en compte les mesures de seguretat.

 

El comú de Canillo va iniciar el mes de novembre passat els treballs per a la instal·lació de la passarel·la amb l'objectiu de l’actuació de ser un gran atractiu turístic i dinamitzador de la parròquia, creant un circuit amb el mirador del Roc del Quer. Creuarà la vall de banda a banda amb un metre d’amplada de la plataforma, per sobre de la cota 1.850 metres.

Les primeres tasques sobre el terreny van començar al sector de l’Armiana. Els primers treballs es van fer  en els accessos, en assegurar la zona i en el transport de material per a l’execució de l’obra. La durada dels treballs estarà entre els 10 i els 12 mesos.

WhatsApp Image 2021 07 09 at 18.06.14
La passarel·la inclourà nclou una plataforma de salt en corda elàstica

 

Comentaris (5)

Trending