La passarel·la Rosa Ferrer, reoberta al públic

Es va tancar a meitat del mes de setembre per poder realitzar els treballs de reparació que han consistit en el canvi de la pintura antilliscant del paviment, que s’havia fet malbé

Persones a la passarel·la Rosa Ferrer aquest dilluns.
Persones a la passarel·la Rosa Ferrer aquest dilluns.

Aquest pont de Tots Sants ja circulen turistes i nacionals per la passarel·la Rosa Ferrer d’Andorra la Vella. El passat 19 de setembre es començaren les tasques de millora i reparació de la pintura antilliscant del paviment, que s’havia fet malbé en gairebé un any i mig. Un mes després, els vianants hi circulen amb total normalitat per la passarel·la, que ha quedat pràcticament com nova.

Gairebé un mes ha estat tancada la passarel·la Rosa Ferrer per poder fer les obres de reparació. Fa uns dies, però, es va tornar a posar en marxa, i aquest pont s’ha omplert de curiosos, com era habitual fins ara. Dels desperfectes, de moment, no ha quedat ni rastre. El temps que s’ha invertit a fer les tasques s’entén que es deu haver allargat a causa de la climatologia, com ja va avisar l’empresa, Construccions Modernes, en el moment de començar-les.

La passarel·la Rosa Ferrer ja està tancada

Relacionat

La reparació de la passarel·la Rosa Ferrer començarà dilluns

Malgrat això, s’han pogut dur a terme respectant, més o menys, els terminis que s’havien establert, i s’ha arribat a temps per Tots Sants. El que s’havia de fer a la passarel·la, que es va inaugurar a principis del 2021, era substituir al complet la pintura antilliscant que recobria el paviment. Durant el temps que havia estat en funcionament -gairebé un any i mig- s’havia fet malbé en diversos punts, i era impossible fer les reparacions de forma concreta, s’havia de tornar a fer tot de nou. El cost inicial va estar 715.000 euros i ha estat la mateixa empresa qui s’ha encarregat dels desperfectes.

Comentaris (2)

Trending