La reparació de la passarel·la Rosa Ferrer començarà dilluns

Les obres duraran tres setmanes i consistiran a canviar la pintura antilliscant del paviment i que s'ha malmès arran de la no correcta aplicació durant l'obra original

La passarel·la Rosa Ferrer ja està tancada
La passarel·la Rosa Ferrer ja està tancada

Les obres per refer la pintura antilliscant que recobreix el paviment de la passarel·la Rosa Ferrer ja tenen data. La setmana vinent, dilluns, s'iniciaran i s'estendran al llarg de tres setmanes, si les condicions meteorològiques ho permeten. Es tracta d'una actuació que s'ha de realitzar després dels desperfectes apareguts quan encara no fa un any i mig de la seva estrena i que van costar 715.000 euros.

La passarel·la Rosa Ferrer ja té data perquè s'iniciïn les obres de reparació. Serà a partir de dilluns vinent i, durant tres setmanes, es farà els treballs de substitució de la pintura antilliscant que recobreixen el paviment. Uns terminis, però, com han insistit des de la direcció l'empresa que va aixecar l'estructura, Construccions Modernes, "dependrà de la meteorologia", sobretot de la pluja. La passarel·la, però, actualment ja es troba tancada al públic.

Una part del paviment 'descrostat'.

Relacionat

La passarel·la Rosa Ferrer es repararà just després de Meritxell i se’n fa càrrec la constructora

En aquest sentit, ha recordat que, com ja van reconèixer quan van aparèixer els problemes, "l'aplicació que es va fer quan es va construir no va ser la més adequada i, malgrat tot, les mesures correctores que es van aplicar, com canons de calor, no van donar els seus fruits". Sobre les condicions que s'han de vigilar ha indicat que "no baixin dels cinc graus i no superi els 30, ni plogui". Així, per la temporada de l'any, només -si no hi ha cap sorpresa- hauran d'estar pendent de l'aigua.

Com ja van anunciar, serà la mateixa empresa que ho va realitzar la primera vegada la que efectuarà la nova capa de pintura, que serà completament, ja que no és possible reparar-la de forma parcial. Cal recordar que l'import de l'obra va ser de 715.000 euros i que aquesta reparació arriba quan encara no fa un any i mig de la seva estrena.

Etiquetes

Comentaris

Trending