Ordino posa en marxa els parquímetres adjudicats en un concurs que està impugnat

L’objectiu del sistema de maquinari que entrarà en servei dilluns és garantir la rotació de vehicles i evitar l’estacionament abusiu; la Batllia, però, ha admès la demanda presentada per un dels aspirants a assumir el projecte

Un dels nous aparells.
Un dels nous aparells. COMÚ D'ORDINO

El servei de circulació d’Ordino posarà en funcionament el nou sistema de parquímetres a la parròquia a partir de dilluns 21 de març, tal com es preveia. Amb tot el concurs a partir del qual es va adjudicar un sistema amb el qual es vol garantir la rotació de vehicles i evitar l’estacionament abusiu està impugnat. Just el comú ha anunciat la posada en marxa del nou equipament el mateix dia que el BOPA ha publicat l’admissió a tràmit de la demanda d’un dels aspirants al projecte que no va sortir escollit.

L’ampliació de les zones verdes afectarà els pobles d’Ordino, Sornàs i la Cortinada amb un total de vint-i-quatre parquímetres que inclou la substitució dels ja existents. El següent pas serà facilitar el pagament pel mòbil mitjançant una aplicació que es preveu implantar properament. De moment, el nou model de parquímetre funcionarà amb monedes, targeta de crèdit i vinyeta trimestral o anual. 

L’ampliació de les zones verdes afectarà els pobles d’Ordino, Sornàs i la Cortinada amb un total de vint-i-quatre parquímetres que inclou la substitució dels ja existents

Els nous tòtems incorporen unes plaques fotovoltaiques per a tenir autonomia total. La voluntat és informar amb suficient antelació a la ciutadania per a que aquest nou ordenament de la via pública no suposi cap perjudici. Tots els residents seran informats mitjançant els canals d’informació corporatius ‘Ordino és viu’, concretament a través de l’app, el butlletí electrònic i l’informatiu digital. D’aquest projecte, adjudicat per la via d’urgència l’octubre passat, se’n fa càrrec Maviparq.

Una altra de les candidates a dur a terme la implantació de parquímetres nous a Ordino, en aquest cas Projectes Domòtics i Tecnologia Capital, han presentat una demanda administrativa contra l’adjudicació que ja ha estat admesa a tràmit. Com el seu nom indica, processalment es tracta només d’un tràmit, l’acceptació. 

La demanda jurisdiccional la presenten les dues societats esmentades contra la desestimació, mitjançant una resolució del 17 de novembre del 2021, del recurs administratiu prèviament interposat el 22 d’octubre del 2021 contra l’acord adoptat per la junta de govern del comú ordinenc el dia 4 d’octubre del 2021 en relació a l’adjudicació del concurs nacional amb caràcter d’urgència pel lloguer i el manteniment del servei d’intermediació en la gestió de l’estacionament regulat per la parròquia d’Ordino.

Etiquetes

Comentaris

Trending