Ordino inaugura un parc de tirolines al bosc de Segudet

La iniciativa és fruit de la col•laboració entre el comú d’Ordino i l’empres d’activitats i guies Experiència en Muntanya

Una de les tirolines del nou parc.
Una de les tirolines del nou parc.

El bosc de Segudet és l’indret escollit pel comú d’Ordino per a un nou parc de tirolines que s’ha impulsat amb la col·laboració de l’empresa d’activitats i guies Experiència en Muntanya. La instal·lació estarà operativa durant tot l’estiu i està a deu minuts del centre del poble.

El nou espai, Tirolina Park, està situat al bosc d’aventura. És a dir, molt a prop del centre d’Ordino i, per tant, amb un fàcil accés. El recorregut consta de setze tirolines amb dos nivells de dificultat, el vermell amb sis i el negre amb 10. La més gran té una llargària de 200 metres i la més curta de 80 metres.

El projecte es consolida després de dos anys de treball conjunt i suma d’esforços entre l’administració pública i l’empresa privada. L’espai és una concessió atorgada mitjançant concurs públic amb un contracte de sis anys que serà efectiu fins al 2026. Per la seva banda, Experiència en Muntanya s’ha fet càrrec de la inversió en els ginys i l’adequació de la instal·lació. Les tirolines amplien l’oferta d’altres activitats d’aventura a la parròquia com l’escalada, les vies ferrades i el descens de barrancs.

Etiquetes

Comentaris

Trending