Ordino estén els cursos d’informadors de la reserva de la biosfera a altres parròquies

Aquest divendres s’ha reobert l’aula a la sala El Cim de la Casa de la Muntanya on han acudit persones també d’Encamp, el Pas de la Casa i Sant Julià

Una desena de persones han acudit al curs organitzat per Ordino.
Una desena de persones han acudit al curs organitzat per Ordino.

Després del primer curs que es va impartir al desembre per certificar informadors de la Reserva de la biosfera, avui s’ha reobert l’aula a la sala El Cim de la Casa de la Muntanya. En aquesta ocasió, hi ha assistit una desena de persones, agents de Circulació del Comú d’Ordino i informadors de les oficines de Turisme d’Encamp, el Pas de la Casa i Sant Julià.

És la primera sessió de les tres consecutives que es faran els divendres al matí amb un abast de cinquanta certificacions. La propera sessió ja està confirmada amb assistència d’informadors de l’oficina de turisme d’Andorra la Vella i altres professionals que treballen en primera línia atenent al públic. Els assistents han hagut de fer un test en línia per demostrar l’adquisició de coneixements i l’obtenció del títol.

L’objectiu del curs impartit per l’enginyer d’Andorra Recerca + Innovació, Marc Font és ampliar coneixements, resoldre dubtes i obtenir el màxim d’informació per poder donar resposta a les preguntes i inquietuds que sorgeixin de la ciutadania en relació a la declaració de la vall d’Ordino com Reserva de la Biosfera.

Etiquetes

Comentaris

Trending