Ordino destina 40.000 euros al projecte guanyador del pressupost participatiu

El pressupost total era de 50.000 euros, per tant, els 10.000 restants es tractaran de destinar, d’alguna manera, al segon finalista

Un instant de la sessió del consell de comú d'Ordino
Un instant de la sessió del consell de comú d'Ordino

El consell de comú d’Ordino ha aprovat la destinació de 40.000 euros per al projecte guanyador del procés de pressupost participatiu que es va portar a terme fa uns mesos. S’ha fet com una proposta de crèdit extraordinari a la Comissió d’Educació, Cultura i Joventut. La cònsol menor, Eva Choy, ha afirmat que encara no se sabia bé a quin departament es destinaria.

La partida inicial per a aquests projectes era de 50.000 euros. El 90% d’ells es destinaran al festival de dansa i folklore, que va ser el guanyador del procés i que es presentarà pròximament. Això deixa 10.000 euros lliures per destinar-los al segon projecte, que es tracta d’un programa de “reciclatge invers”. Tot i que, inicialment, el seu funcionament era que cada usuari pogués rebre una bonificació per envàs reciclat, Choy ha afirmat que “tractarem de fer el que puguem amb els diners que ens resten”.

D’altra banda, també s’ha donat llum verda a la modificació dels preus del bus parroquial, en què els nous usuaris de l’abonament mensual podran gaudir de gratuïtat durant les primeres setmanes. Choy ha apuntat que es tracta de “la voluntat de voler sumar-nos a la iniciativa de Govern de fomentar el transport públic”.

La sessió de consell de comú d’avui s’ha iniciat d’una manera poc habitual, ja que ho ha fet amb la jura d’un nou agent de circulació i el seu posterior nomenament.

WhatsApp Image 2021 09 23 at 14.34.27 (1)
 

Etiquetes

Comentaris

Trending