Ordino, Andorra la Vella i Sant Julià fan un nou pas cap a l'administració electrònica

El BOPA publica el concurs per adjudicar els treballs, a l'espera que els tràmits en línia es puguin realitzar abans que acabi la legislatura

Un ciutadà fent un tràmit al comú d'Ordino.
Un ciutadà fent un tràmit al comú d'Ordino. Comú d'Ordino

Ordino, Andorra la Vella i Sant Julià de Lòria han unit esforços per implantar l'administració electrònica. D'aquesta manera han fet públic el concurs per adjudicar els treballs que han de fer realitat que, abans que finalitzi la legislatura, es puguin dur a terme tràmits electrònics.

L’administració electrònica està un pas més a prop d’Ordino, Sant Julià de Lòria i Andorra la Vella. Així ho reflecteix el Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA) que publica el concurs públic per la contractació d’una plataforma integral d’Administració Electrònica per les tres corporacions comunals.

“Totes les administracions tenim l’obligació de fer el pas a l’administració electrònica i el que avui hem tret és el concurs per adjudicar els treballs amb els altres comuns per optimitzar recursos”, ha indicat la cònsol menor d’Ordino, Eva Choy. És el pla previ perquè aquestes corporacions puguin oferir als seus ciutadans la possibilitat de fer diferents tràmits en línia.

Uns treballs que no seran curts. Tot i això, Choy espera que l’administració electrònica pugui estar operativa abans que finalitzi la legislatura, el desembre del 2023.

En aquest sentit, les persones interessades poden presentar les seves propostes fins a les 12.00 hores del 20 de setembre al Servei de Tràmits, previ pagament de 120 euros per obtenir el ple de bases en suport electrònic o 200 si és en paper.

Comentaris (2)

Trending