L’oposició ordinenca activa la reunió pública per debatre sobre Grifols

Dolsa i Armengol sol·liciten poder disposar de la sala Covanella del Centre de Congressos el dia 23 d’aquest mes a 2/4 de 9 de la nit i demanen al comú que els faciliti etiquetes de tots els electors per poder-los convidar a la cita

Una imatge parcial del Prat de la Farga.
Una imatge parcial del Prat de la Farga.

L’oposició ordinenca ha activat aquest dimecres la reunió pública que pretén debatre sobre la ubicació a la parròquia del centre d’investigació biotècnic que pretén impulsar Grifols. L’equipament s’hauria de construir al Prat de la Farga, els accessos al qual ja s’estan adequant. La voluntat dels representants de X’Ordino i Movem Ordino és fer un acte públic el 23 de novembre a 2/4 de 9 del vespre.

De fet, els consellers que representen al comú les dues forces esmentades, Enric Dolsa i Jean-Michel Armengol, han entrat aquest dimecres al comú una sol·licitud, adreçada al cònsol major, Josep Àngel Mortés, sol·licitant un llistat de les etiquetes físiques de tots els electors de la parròquia i sol·licitant poder disposar de la sala Covanella del Centre de Congressos d’Ordino (ACCO). La necessitat de les etiquetes no és cap altra que “poder enviar invitació a tot l’electorat”.

Una simulació del que hauria de ser el centre de recerca de Grifols.

Relacionat

L’oposició d’Ordino demana una consulta popular sobre Grifols

Els representants de la minoria volen copsar el clima que es viu a la parròquia i quina força tindrien per intentar que s’organitzi una consulta popular. Malgrat que la cònsol menor, Eva Choy, va deixar oberta la porta, la setmana passada, a debatre sobre la qüestió, dies després la màxima autoritat comunal ordinenca la va tancar. Mortés va assegurar que l’arribada de la multinacional farmacèutica és un fet i que ja al seu dia el comú va informar positivament a la ubicació de Grifols al Prat de la Farga.

Comentaris (2)

Trending