L’oficina de turisme de la Massana es trasllada temporalment al Museu del Còmic

Les obres de reforma estaran enllestides a mitjans de desembre i s’hi instal·larà un punt d’atenció al client de Vallnord Pal-Arinsal

Comentaris

L'oficina de turisme de la Massana integrada al Museu del Còmic
L'oficina de turisme de la Massana integrada al Museu del Còmic Comú de la Massana

L’oficina de turisme de la Massana es trasllada al Museu del Còmic mentre es realitzen els treballs de reforma per optimitzar l’espai de les instal·lacions. Concretament, s’hi instal·larà un punt d’atenció al client de Vallnord Pal-Arinsal. Cal recordar que el museu es troba a la mateixa plaça de les Fontetes, justament al davant de l’oficina. Així doncs, el públic podrà visitar l’exposició dedicada a Superlópez al mateix temps que demana informació.

“Es tracta de compartir recursos i treure el màxim rendiment al local però també d’oferir un millor servei al client, tant al visitant com al públic local, ja que en un mateix espai tindrà tots els recursos turístics de la parròquia”, assegura el conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Josep Maria Garrallà. El canvi d’ubicació provisional no està comportant cap incidència i la durada dels treballs serà aproximadament d’un mes i mig.

Trasllat temporal de l'oficina de la Massana

 

Etiquetes

Comentaris

Trending