Les obres del pujador dels Fontanals del Pui s’iniciaran la setmana vinent

L’import dels treballs és de 124.329 euros i es duen a terme per augmentar la seguretat a la zona

Comentaris

El pujador dels Fontanals del Pui.
El pujador dels Fontanals del Pui. COMÚ SANT JULIÀ DE LÒRIA

El comú de Sant Julià de Lòria ha anunciat que la setmana vinent s'iniciaran les obres de condicionament del Pujador dels Fontanals del Pui. Serà després d'una trobada amb els veïns per deixar clars alguns dubtes. El termini d'execució dels treballs és de 45 dies i es fan per augmentar la seguretat a l'encreuament del pujador i el nou vial.

Aquest dijous, el comú de Sant Julià de Lòria ha convocat una reunió pública informativa per als veïns de la zona del Solà per explicar l'afectació de les obres de condicionament del pujador. La trobada tindrà lloc aquest dijous , a partir de les 20 hores, a l'auditori Rocafort del Centre Cultural i de Congressos Lauredià.

El comú va adjudicar les obres de condicionament a l'empresa Construccions Fernando i Fills per un import de 124.329,73 euros. El termini d'execució és de 45 dies. Els treballs només afectaran parcialment dos edificis de la zona, per la qual cosa els propietaris dels habitatges hauran d'accedir a les seves llars per la carretera de Fontaneda.

 

Comentaris

Trending