El cost de l’obra a la piscina exterior dels Serradells superarà el mig milió d’euros

El termini d’execució és de 12 setmanes, i s’espera que pugui estar enllestida per poder-se obrir al mateix temps que la climatitzada, que es vol inaugurar el 23 de juny

L'edifici dels Serradells després de l'incendi
L'edifici dels Serradells després de l'incendi

Les obres de la piscina exterior dels Serradells ja estaven previstes per al 2018. De fet, es van arribar a adjudicar abans que l’incendi ho paralitzés tot i no es van poder dur a terme. Ara, amb la data d’obertura ja posada al calendari, s’han tornat a adjudicar a la mateixa empresa que està portant la rehabilitació de la climatitzada. S’hi destinaran 540.000 aproximadament, i el termini d’execució serà de 12 setmanes.

El 23 de juny, en plena festa del poble, és la data que ha marcat la cònsol major, Conxita Marsol, per poder inaugurar, almenys, la piscina climatitzada. A l’exterior, les actuacions es comencen ara. De fet, com més aviat millor, “i farem tots els esforços perquè s’inaugurin el mateix dia”. Per tant, un cop aprovat a la sessió de consell de comú que s’ha celebrat aquest divendres, es posarà tot en marxa perquè els treballs, que han de durar 12 setmanes, comencin aviat.

Representació del com ha de quedar la piscina dels Serradells.

Relacionat

Els Serradells recuperarà la piscina aquest estiu

El pressupost que s’hi ha destinat no ha variat des del 2018, moment en què es va fer la primera adjudicació. Marsol ha volgut destacar aquest punt, remarcant la complicada situació que es viu actualment pel que fa als materials a la construcció. “Tal com es tenia, s’ha tornat a posar a concurs”, ha explicat la cònsol. Els diners destinats formaven part d’una partida que ja es pretenia destinar als Serradells, per tant, el cost ha estat “net”.

En tot moment Marsol ha remarcat la importància de què aquest estiu la piscina estigui en marxa. No únicament l’olímpica, sinó l’exterior, que és un dels grans atractius de la capital a l’estiu. “No hi ha altra al país i els ciutadans es mereixen tenir-la”, ha puntualitzat. Per tant, de moment el punt de mira està a finals de juny, i a l’expectativa que no pugui sorgir res que torni a retardar l’obertura de les instal·lacions.

Comentaris (4)

Trending