Les obres del nou aparcament del carrer de la Vena d’Encamp ja es deixen veure

En un tram del vial, en la seva banda dreta, ja no s’hi pot estacionar des d’aquest dilluns perquè s’hi farà una zona enjardinada

Treballs del nou aparcament horitzontal a la zona del carrer de la Vena.
Treballs del nou aparcament horitzontal a la zona del carrer de la Vena.

Mentre les obres de construcció del nou aparcament horitzontal del carrer de la Vena d’Encamp ja es deixen veure, els veïns de la zona des d’aquest dilluns no poden estacionar en un bon tram del cantó dret de l’esmentat vial urbà. S’hi fa una zona enjardinada que suprimirà les places de pàrquing en zona blava. Potser mitja dotzena. Però que en un lloc com el que es troben van molt buscades i, ara per ara, estan generant cert malestar entre el veïnat, que a partir de l’estiu haurà de fer servir l’espai amb barrera que s’està adobant.

Les obres de l’aparcament ja fa alguns dies que estan en marxa. Les de la construcció d'una nova voravia a la banda dreta del carrer de la Vena, des de la cruïlla amb l'avinguda de Joan Martí i fins a l'inici del camí del Riu Blanc on hi haurà una de les entrades del nou aparcament del carrer de la Vena, que entrarà en funcionament aquest estiu, es posaran en marxa properament. Aquest dilluns ja hi eren ben visibles les pertinents tanques per impossibilitar-hi l’estacionament. Dissabte els agents de circulació van posar-hi la corresponent senyalització per advertir de la situació.

Les obres de construcció de la nova voravia estan incloses en el projecte de construcció del nou aparcament i inclou també l'arranjament de la zona enjardinada paral·lela a aquesta nova voravia, just al principi del carrer.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending