Obres a Ciutat de Valls per poder portar els serveis a l’edifici Armor

La construcció de l’immoble que ha de tenir fonamentalment un ús social ha comportat algunes altres petites millores a la zona més enllà del mur de contenció que s’ha hagut de fer

Una imatge de l'actuació, aquest migdia, al carrer Ciutat de Valls.
Una imatge de l'actuació, aquest migdia, al carrer Ciutat de Valls.

Operaris i màquines especialitzades obrien aquest dimarts una rasa al carrer Ciutat de Valls de la capital per poder passar les conduccions dels serveis cap al futuru edifici que la Fundació Privada Armor ha de construir a la zona, i que ha de tenir, en principi, una finalitat social, amb pisos destinats a persones amb risc d’exclusió.

L’actuació privada ha servit per fer altres petites millores a la zona, a banda que el projecte incloïa, per exemple, la construcció prèvia a l’inici de la construcció del bloc d’un mur de contenció, davant la fragilitat que presenta el vial en la zona on s’aixecava l’immoble, a l’altura del número 69 de l’esmentat carrer d’un dels barris malauradament menys agraciats d’Andorra la Vella.

WhatsApp Image 2020 07 21 at 17.49.33
Situació actual del terreny on s'ha d'alçar l'immoble.

En virtut d’un conveni de col·laboració, la Fundació Privada Armor, vinculada a les famílies propietàries en gran mesura de MoraBanc, ha de cedir l’edifici per un termini de cinc anys renovables al Govern. L’immoble, almenys segons la previsió inicial, es destinarà a persones amb risc d’exclusió social. L’edifici es construirà en un terreny propietat de la fundació, ubicat al carrer Ciutat de Valls número 69 d’Andorra la Vella, com s’ha dit.

Segons el projecte inicial de l’immoble, aquest comptarà amb 22 habitatges i 9 despatxos. Els locals seran utilitzats per entitats públiques o privades que desenvolupin accions socials i sense ànim de lucre. Segons el conveni signat al seu dia, el Govern hauria d’abonar a la Fundació Privada Armor l’import de 40.000 anuals com a contraprestació per a la cessió de l’ús de l’edifici.

Etiquetes

Comentaris

Trending