Les obres al carrer Callaueta arriben a la recta final

La zona per a vianants quedarà enllestida aquest mes de maig i s’inaugurarà amb una festa que comptarà amb actuacions, animacions i promocions

Els cònsols major i menor d'Andorra la Vella, Conxita Marsol i David Astrié.
Els cònsols major i menor d'Andorra la Vella, Conxita Marsol i David Astrié. Comú d'Andorra la Vella

Les obres de transformació del carrer Callaueta en un espai per a vianants afronten la recta final. Els cònsols major i menor d’Andorra la Vella, Conxita Marsol i David Astrié han avaluat l’estat dels treballs. La zona s’inaugurarà en les pròximes setmanes amb una festa promoguda pel comú i l’associació de comerciants de Riberaygua i Travesseres, que compatarà amb actuacions, animacions i promocions.

La conversió d’aquest carrer és una de les accions destacades que es duen a terme a la zona comercial de Riberaygua i Travesseres per integrar el barri a l’eix central. Aquí es concentra gairebé una cinquena part del teixit empresarial de la parròquia, sent una de les localitzacions més importants i cèntriques amb prop de 700 negocis. Marsol ha explicat que aquestes obres donaran millor qualitat de vida als ciutadans i que han tingut bona resposta per part dels veïns i propietaris.

El nou Callaueta contribuirà a dinamitzar la zona comercial, ja que compta amb diversos establiments de restauració que oferiran servei de terrassa. A més, s’eliminarà el pas de vehicles i l’estacionament al carrer per fomentar el passeig, com ja s’ha fet a altres punts com el carrer Sant Esteve, a Prada Ramon. Aquestes millores urbanístiques han suposat una inversió d’uns 400.000 euros, i han dut associats alguns canvis en la mobilitat del barri, que aviat passarà a tenir un màxim de 30 km/h.

La darrera part de les obres que s’estan enllestint aquests dies se centren en un tram del carrer de la Sardana, que també serà per a vianants. Comptarà amb la mateixa fesomia que el carrer Callaueta, per donar connectivitat entre el passeig i la zona comercial de Riberaygua i Travesseres.

Etiquetes

Comentaris (8)

Trending