S’obren les inscripcions per a les activitats culturals a Encamp i al Pas de la Casa

Aquest curs de 2021-2022 es podrà fer, com a novetat, classes de música i piano o dibuix i pintura per a la gent gran

Façana del comú d'Encamp.
Façana del comú d'Encamp. ARXIU

S’ha obert a partir d’avui el període per a inscriure’s a les activitats culturals del curs 2021-2022 que organitza el comú d’Encamp, i que estan endreçades per a tots els públics. En total, seguint les adaptacions als protocols sanitaris per la Covid-19 hi ha un total de 28 opcions programades tant a Encamp com al Pas de la Casa. Les persones interessades podran endreçar-se a la web del comú o al departament de Cultura a l’edifici de La Valireta.

A Encamp, els infants podran participar en activitats relacionades amb diferents modalitats artístiques. En el cas de la música, aprendran a tocar la guitarra, el piano i el violí. També tenen la possibilitat de realitzar classes de dibuix i pintura o de manualitats, així com teatre i narració, classes de sevillanes i amb l’Esbart Sant Romà.

Al Pas de la Casa, com a novetat, s’ha programat l’activitat de piano en l’àmbit musical i continuen les activitats de dansa contemporània ‘Kids’ i classes d’expressió corporal al Centre Esportiu.

Així com es va fer el curs passat, les inscripcions seran gratuïtes per a persones amb discapacitat i residents a la parròquia, i un descompte del 40% per a la resta. També gaudiran d’un 10% de descompte els beneficiaris del Carnet Jove i del Club Piolet.

Pel que fa als adults, l’oferta inclou treballs manuals com la costura, agulles i llanes, la punta de coixí, el ‘patchwork’, la restauració i la pintura decorativa, el dibuix i l’aquarel·la, croquis i ‘scrap’. Durant aquest curs seguiran les classes de sevillanes i de ball en línia. La coral de Sant Miquel i l’Esbart Sant Romà també oferiran un ventall de possibilitats per als més grans.

L’inici de les activitats culturals serà el dilluns 13 de setembre, i s’allargaran fins al 17 de juny de 2022. Pel que fa als preus de les activitats infantils seran de 18,70 euros al mes, amb un 50% de descompte per vacances de Nadal, per Setmana Santa i al mes de juny. S’haurà de realitzar també, en un únic pagament, la matrícula de 20,70 euros. Tanmateix, els nous inscrits podran gaudir d’un dia de prova gratuïta de l’activitat escollida.

Pel que fa a les activitats d’adults el preu de la matrícula per curs és de 31,30 euros, sent gratuïta presentant la targeta Magna. Pel que fa al preu de les activitats serà de 31,30 euros al mes, sent de 20,70 i 15,70 euros per una segona i tercera activitat. Els adults també gaudiran d’un 50% de descompte per vacances de Nadal, per Setmana Santa i al mes de juny i d’un dia de prova de l’activitat escollida per als nous inscrits.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending