Obert el termini d’inscripció per a la Fira d’Andorra la Vella

Després d’un any en blanc, i per donar facilitats al teixit empresarial, es preveuen descomptes en els preus dels estands disponibles

Una imatge d'una de les edicions precedents de la fira d'Andorra la Vella.
Una imatge d'una de les edicions precedents de la fira d'Andorra la Vella. ARXIU

S’obre el termini per inscriure’s a la Fira d’Andorra la Vella, que se celebrarà a l’octubre. Després d’un any en blanc a causa de la pandèmia, les empreses interessades a participar-hi ja ho poden formalitzar. El període per a enregistrar-se s’ha allargat, i estarà disponible fins al 13 d’agost. Així mateix, per donar facilitats al teixit empresarial i per fomentar la participació, s’han previst descomptes en les tarifes per als estands.

El comú d’Andorra la Vella treballa perquè es pugui fer la fira entre el 22 i el 24 d’octubre al Parc Central. A causa de la situació de crisi sanitària, s’establiran les mesures necessàries que fixin les autoritats en el moment de la celebració. Entre d’altres, es preveu un sistema de comptatge d’aforaments, desinfecció dels espais comuns amb freqüència, circuits de direcció única i passadissos més amplis.

Els formularis i el dossier comercial es poden descarregar en aquesta web. Les sol·licituds d’inscripcions s’han de fer arribar al departament d’administració del Centre de Congressos d’Andorra la Vella, tot i que, des del comú, es demana prioritzar l’enviament telemàtic.

Etiquetes

Comentaris

Trending