Les novetats del gimnàs de Sant Julià de Lòria han tingut una bona acollida dels usuaris

Amb aquesta nova acció de millora de la instal·lació, el comú lauredià vol incrementar el nombre d'usuaris de LAUesport

Les instal·lacions de LAUesport després de la reforma.
Les instal·lacions de LAUesport després de la reforma. COMÚ DE SANT JULIÀ DE LÒRIA

Les novetats impulsades al gimnàs de Sant Julià de Lòria "han tingut una bona acollida dels diferents abonats i usuaris de LAUesport". Així ho destaca el comú de Sant Julià de Lòria en un comunicat. Afegeix que després d’haver estudiat la necessitat de realitzar un canvi en aquesta instal·lació, i atenent a les demandes dels abonats al centre esportiu, la corporació i LAUesport van apostar per invertir en la renovació del paviment i maquinària.

Les negociacions amb el proveïdor final, possibilitant la periodificació del cost de la maquinària -179.000 euros- en quotes mensuals al llarg de sis anys, han permès la renovació de les instal·lacions. Aquest canvi en el paviment i maquinària, "no només respon a una necessitat social, sinó a l’orientació que LAUesport va establir des del moment del seu naixement, millorar els seus serveis i instal·lacions", recorden des de la corporació comunal. Així mateix, amb aquesta nova acció de millora, esperen poder incrementar el nombre d’abonats.

S'ha renovat tot el parquet i s'han canviat totes les màquines cardiovasculars i de tonificació amb plaques de pes i discos i de pes lliure. També s'han incorporat bancs per fer abdominals, peses, cintes de córrer, estores per a la pràctica del fitness, bicicletes, el·líptiques, rems, barres fixes, zones d'entrenament, escales, plataformes per a salts, sacs de boxa, ancoratges, cinturons i cordes.

Comentaris (6)

Trending