Nova zona blava d’aparcament a Ransol

Canillo acaba amb la polèmica de l’estacionament al poble, i pinta també amb línia groga on resta prohibit aparcar

La nova zona blava a Ransol.
La nova zona blava a Ransol. COMÚ DE CANILLO

El comú ha reaccionat a la polèmica sobre l’aparcament a la zona de Ransol i per això la parròquia de Canillo ja compta amb una nova zona blava al poble, amb 37 noves places. També s’han pintat amb línia groga els espais on queda prohibit estacionar, per evitar els mals entesos que s’havien genrat amb alguns usuaris. Al mateix temps, el comú ha aprovat nous abonaments per als turistes.

El comú de Canillo ha senyalitzat amb zona blava 180 metres del carrer de la Costa, a Ransol, generant un total de 37 places d’aparcament aproximadament, segons informa la corporació aquest dilluns en un comunicat.

Es tracta de la carretera que dona accés als edificis Sol Esquí, Genciana, Grandalla, Marcolia, Narcís, Gran Sol, Rosella, Malva, Orquídea i Esquirol, on alguns veïns s’havien queixat que havien estat sancionats sense que hi hagués cap prohibició explícita. En aquest sentit, també s’ha pintat amb línia groga i s’ha delimitat amb senyals verticals els espais de la calçada on resta prohibit aparcar.

D'altra banda, durant el darrer consell de comú també s’han aprovat els preus públics dels aparcaments comunals verticals, creant nous abonaments de 7 i 15 dies, orientats als turistes i visitants.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending