Una nova promoció reforçarà el mercat de lloguer a Sant Julià amb 46 nous habitatges

La planta baixa de l’edifici que ocupa el terreny de les antigues botigues Josa disposarà d’una superfície comercial amb un gran supermercat

Comentaris

L'edifici R15, dijous passat.
L'edifici R15, dijous passat. B.N.

L’edifici que ocupa el terreny de les antigues botigues Josa a Sant Julià de Lòria posarà al mercat 46 nous habitatges de lloguer de 50 a 165 m2 i de una a tres habitacions. En un futur, es podria ampliar l’edificabilitat i construir un centenar més d’habitatges. En aquest sentit, quedarien pendents de construir per fer-hi habitatges addicionals les torres 2 i 3 (torre 2 de 3.540 m2 i sis plantes, i torre 3 de 3.625 m2 i cinc plantes). 

A la planta baixa s’ubicarà un centre comercial amb un gran supermercat i botigues de marques molt conegudes. Hi ha dos soterranis amb aparcament per als vehicles dels llogaters dels pisos i dels clients del centre. No es descarta, però, que s’ofereixen places d’aparcament per a altres usuaris tenint en compte que el pàrquing més proper, el que hi ha davant de l’edifici administratiu del comú i del ministeri d’Educació i Ensenyament Superior, acostuma a estar sempre ple.

L’edifici comptarà amb sistemes passius que limitin la demanada energètica com ara gruixos elevats de materials aïllants, la qual cosa reduirà substancialment la pèrdua d’energia i en conseqüència, el consum energètic.

 

Comentaris (2)

Trending