Nou concurs d’obres a la passarel·la tibetana de Canillo

Amb aquesta convocatòria, s’iniciaria una segona fase dels treballs d’instal·lació, que en aquest cas se centrarien al sector dos

Comentaris

Inici dels treballs de la passarel·la.
Inici dels treballs de la passarel·la. COMÚ DE CANILLO

Canillo ha convocat un nou concurs per a continuar amb les obres de la passarel·la tibetana. En aquest cas, sembla que es tractaria d’una segona fase dels treballs en l’accés al pont, que es farien en el sector dos i que, segons s’indica en l’edicte publicat al BOPA, se centrarien en casetes i baranes de fusta.

Aquest concurs és públic i nacional i, segons s’especifica, té caràcter d’urgència. L’actuació se centrarà, aparentment, en les casetes i baranes de fusta del sector dos de la passarel·la. Els interessats a participar podran retirar la documentació al Servei de Tràmits o a la web del comú, amb el certificat electrònic de Govern. Tal com s’indica a l’edicte, les ofertes hauran de ser lliurades abans del dia 3 de setembre.

Fa unes setmanes, al consell de comú de la parròquia ja es va aprovar la partida pressupostària corresponent a la primera fase de les obres del primer sector. En aquest cas, consistien a fer un punt girador i talussos, tot amb material ecològic i en terreny propi. Tal com va explicar el cònsol major, Francesc Camp, es tracta d’un projecte molt innovador perquè es prescindia del material constructiu, i es feia amb un sistema en què el terra es compactava i es guanyava alçada, fins a aconseguir la cota definitiva.

Les obres per a la creació i instal·lació d’aquest pont tibetà es van iniciar en novembre de l’any passat, i encara continuen en marxa. L’objectiu és que acabi sent la passarel·la d’aquestes característiques més llarga del món. Està sent emplaçada a la Vall del Riu, creuant-la de banda a banda amb 600 metres de longitud, creant un circuit amb el mirador del Roc del Quer.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending