Nòria a punt, ara hi falten els viatgers

Els operaris del fabricant italià i de l’explotador sevillà de la roda instal·lada a la Rotonda donen pràcticament per finalitzat el muntatge del giny

Dos adolescents patinant a la zona de la Rotonda amb la nòria ja muntada al fons.
Dos adolescents patinant a la zona de la Rotonda amb la nòria ja muntada al fons. Toni Solanelles

Ara tot dependrà de la voluntat institucional i dels protocols i la situació sanitària. I dels viatgers, és clar. Els operaris del fabricant italià i de l’explotador sevillà ja han donat aquest dijous pràcticament per muntada del tot la nòria instal·lada a la plaça de la Rotonda i que ha de formar part de les atraccions i els atractius d’un Poblet de Nadal més incert que mai. Malaurances de la situació, la roda està a punt el primer cap de setmana d’aïllament del Principat. Ni visitants francesos ni catalans.

De fet, encara no hi ha data per la posada en marxa d’un giny que fa 27 metres d’altura. Tot i la polèmica generada per la instal·lació de la roda, el comú d’Andorra la Vella té tota la intenció de mantenir un projecte que pretenia animar la temporada hivernal tot i les dificultats. De fet, i si no hi ha una contraindicació, el giny s’ha d’estar a la Rotonda fins als darrers dies del mes de març.

Una imatge de la nòria, aquest vespre a mig muntar i enmig de proves de llum.

Relacionat

Nòria de tarda, caps de setmana i Nadal i gratuïta per als infants d’Andorra la Vella

La plaça de la capital ja està molt més recollida des d’aquest vespre. Els camions que duien les cabines ja s’han pogut retirar. Les cistelles, dotze, ja són a lloc. Penjant de cadascun dels dotze braços, també. Aquest vespre els tècnics han tornat a fer proves de llums i han fet rodar l’artefacte. Potser falten algunes proves més. I a partir de quan es cregui convenient la nòria podrà rodar de veritat. No són els millors dies, això és clar.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending