Nord Andorrà posa en marxa una APP que facilita als clients el seguiment dels consums

L’eina permet consultar des d’aquest dijous la despesa energètica i, també, facilita la descàrrega de factures o actualitzar les dades personals i interactuar amb el servei d’atenció al client

Una imatge promocional de l'aplicació.
Una imatge promocional de l'aplicació. NORD ANDORRÀ

L’usuari de Nord Andorrà podrà consultar des d’aquest dijous les dades dels seus consums elèctrics i tindrà la possibilitat de descarregar-se les factures, actualitzar dades personals i interactuar amb els serveis d’atenció al client a través d’una aplicació (APP) per al telèfon mòbil que ja està disponible. També podrà visualitzar la feina que realitza Nord Andorrà en matèria renovable amb dades de producció de les diferents instal·lacions.

Amb aquesta aplicació desenvolupada conjuntament entre Nord Andorrà i l’empresa andorrana tecnològica SucaSuc, el client podrà consultar tots els serveis contractats amb la companyia, els propis de consum d’electricitat però també i com a novetat contractar i consultar els nous serveis que oferirà l’empresa als seus clients.

L’usuari de la re-distribuïdora energètica de les valls del Nord serà el primer del país en poder disposar d’aquesta eina mòbil d’interacció entre l’empresa comercialitzadora i  les seves necessitats. Nord Andorrà se situa d’aquesta manera en l’avantguarda al país de la tecnologia aplicada al servei de l’usuari.

Comentaris (1)

Trending