‘No’ rotund de Cairat a ser candidat a les eleccions generals mentre que Majoral és menys clar

El conseller comunal de Desperta Laurèdia diu que té un compromís adquirit fa tres anys i el cònsol major assegura que "la vida dona moltes voltes i a la política encara més"

Comentaris

Cerni Cairat i Josep Majoral.
Cerni Cairat i Josep Majoral. COmÚ DE SANT JULIÀ DE LÒRIA

El conseller comunal de Desperta Laurèdia, Cerni Cairat ha afirmat amb un 'no' rotund que no es presentarà a les pròximes eleccions generals. El cònsol major, Josep Majoral no ha estat tan clar i ha opinat que "la vida dona moltes voltes i a la política encara més". La seva formació -Unió Laurediana- i la de Cairat faran llistes a la parròquia de Sant Julià de Lòria.

Josep Majoral ha assenyalat que "Cairat ha estat molt taxatiu però a mi l'experiència m'ha demostrat que si ets molt categòric a vegades t'ho has de menjar". El cònsol ha dit que "a priori em quedo al comú" i no ha volgut entrar en percentatges i ha afegit que "no tinc ofertes". Cairat, per la seva part, pensa continuar amb la seva feina a la corporació. "Les meves companyes i jo estem centrats en la tasca al comú que és de quatre anys i serà així fins al final d'aquest mandat"

L'actual cònsol major lauredià va ser conseller comunal i general. A les eleccions comunals del 2019 va encapçalar la llista d'Unió Laurediana que es va imposar a la de Desperta Laurèdia i a la del Partit Socialdemòcrata. Sant Julià de Lòria és territori d'Unió Laurediana on ha guanyat totes les darreres eleccions, tret de la del 2015 on va vèncer Laurèdia en Comú i va passar a dirigir la corporació.

Comentaris (2)

Trending