La neteja de boques d'incendi provoca terbolesa a l'aigua d'algunes llars de Sant Julià

La incidència s'ha de solucionar a les pròximes hores i ha afectat especialment edificis del carrer de les Escoles i de doctor Palau

Tassa amb aigua de l'aixeta en un domicili de Sant Julià aquest dimecres.
Tassa amb aigua de l'aixeta en un domicili de Sant Julià aquest dimecres. Altaveu

La neteja de les boques d'incendi que han efectuat aquest dimecres els bombers a Sant Julià de Lòria ha provocat que l'aigua sortís de color marró en alguns edificis, sobretot del carrer de les Escoles i del doctor Palau. En altres zones l'aigua sortia amb poca pressió. La previsió és que en les pròximes hores ja estigui solucionat aquest problema.

La neteja ha fet que part de la brutícia que havia a les boques d'incendi passés a les canonades qiue abasteixen d'aigua alguns edificis de la parròquia provocant la terbolesa ja que s'arrossegat terra i altres partícules que hi havia en els conductes. Els veïns han constatat la deficiència en el subministrament des de primera hora del matí d'aquest dimecres i poc a poc s'ha pogut tornar a la normalitat. A banda dels pisos, també s'ha n vist afectats locals comercials i algun bar del centre de la parròquia. Entre aquest dimecres a la tarda i dijous al matí ha d'estar solucionada l'arribada d'aigua en condicions.

Comentaris

Trending