Negociacions a darrera hora per solucionar la 'presència de mínims' d'un concessionari a la Fira

Dels 15 vehicles inicials s'ha passat a quatre i el comú d'Andorra la Vella ha expressat el seu neguit a l'Associació d'Importadors

Vehicles en un concessionari.
Vehicles en un concessionari. ARXIU

La Fira d'Andorra la Vella viu unes hores prèvies a la inauguració força mogudes en l'espai dedicat als vehicles. Un dels concessionaris que n'havia d'aportar 15 s'ha presentat finalment amb quatre, la qual cosa ha provocat el neguit del comú i de la seva cònsol major, Conxita Marsol que així ho ha fet saber als representants de l'Associació d'Importadors de Vehicles (AIVA) .

Segons diversos testimonis, el concessionari que és representant de marques força conegudes i variades que van des de l'utilitari al tot terreny passant per l'esportiu, ha al·legat que en l'actual situació de pandèmia no vol exposar els seus treballadors a la presència constant de públic tot i que utilitzin la mascareta i es prenguin totes les mesures decretades pel ministeri de Salut. Per aquest motiu ha optat per una 'presència de mínims'.

S'espera que es pugui arribar a un acord i que aquest divendres a les 11 quan s'inauguri la fira l'apartat de vehicles estigui amb totes les places ocupades.

Etiquetes

Una part de l'espai que no s'ha cobert amb els vehicles.

Relacionat

La fira de vehicles es queda sense omplir tot l'espai per la menor presència d'un concessionari

Comentaris (11)

Trending