Naturlandia inicia aquest dissabte la temporada d'estiu

Els clients que utilitzin el Tobotronc tindran horaris preestablerts, així com l'adequació dels espais a la situació

Airtrekk i tirolina de Naturlandia.
Airtrekk i tirolina de Naturlandia. Naturlandia

Naturlandia inicia la temporada d’estiu obrint les seves instal·lacions de la Cota 1600 i a la Cota 2000 aquest dissabte, afegint canvis als sistema d’assignació d’horaris al Tobotronc. A partir d’ara es donarà accés a l’activitat cada 15 minuts prèvia reserva. L’objectiu és evitar aglomeracions i alhora que el client gaudeixi més de les activitats, aprofitant el temps sense fer cues. 

Naturlandia obrirà a la Cota 1.600 el restaurant “La Cafeteria”, l’Airtrekk i el Tobotronc, i a la Cota 2.000 el Parc d’animals, amb l’espai granja i l’aula de natura, potenciant les visites guiades, així com les activitats principals. A més, la Borda, el restaurant de muntanya, continuarà amb l’oferta gastronòmica que ha posat en marxa ja el passat cap de setmana de manera ininterrompuda. Naturlandia aplicarà les mesures sanitàries escaients en cada cas, assegurant el distanciament entre clients i la neteja i desinfecció de les instal·lacions abans, durant i després de l’ús.

El parc engega una nova etapa aquest cap de setmana amb l’obertura de les principals instal·lacions de les dues cotes. El canvi de direcció amb Xabier Ajona al capdavant del centre d’activitats, coincideix amb l'adaptació a noves mesures sanitàries, que tindran un impacte positiu en el funcionament del centre. Així, la més destacada serà l’assignació d’horaris preestablerts als clients que facin el viatge al Tobotronc, així com l'adequació dels espais a la situació. Cal destacar que Naturlandia ha adoptat totes les mesures higièniques indicades per les autoritats sanitàries a les seves instal·lacions, assegurant que els clients i els treballadors estan protegits davant qualsevol risc, actuant amb la responsabilitat que les circumstàncies requereixen.

Comentaris

Trending